Wenkbrauwen

Powder brows

Bij powder brows schaduw ik je wenkbrauwen met een pigment. Die wenkbrauwen zijn de nieuwste trend op het gebied van permanente make-up. Door middel van een PMU-apparaat breng ik het pigment op subtiele wijze aan, waardoor het lijkt alsof je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder en een ombrétechniek zijn ingekleurd. Na de powder brow-behandeling hoeft je je wenkbrauwen anderhalf jaar niet in te kleuren. Ze blijven namelijk ongeveer anderhalf jaar mooi!

wenkbrauwen laten verven
Hair stroke

Hair stroke

Naast powder brows kan je voor de hair stroke-methode kiezen. Die is ideaal wanneer je van nature weinig of geen wenkbrauwharen hebt. Ik pigmenteer als het ware natuurlijk uitziende haartjes die dankzij een ultradunne nanonaald bijna niet van de echte te onderscheiden zijn. Wie dunne wenkbrauwen heeft, kan ze op die manier makkelijk verbreden.

Combi brows

Bij combi brows combineer ik het poederachtige effect van de powder brows met hair strokes om gepigmenteerde wenkbrauwen met een haarstructuur te verkrijgen.

Het is de uitgelezen combinatie voor mensen die houden van opvallende wenkbrauwen die er toch realistisch blijven uitzien. Maar hoe weet je welke optie het beste bij jouw gezicht aansluit?

Combi brows

Je wenkbrauwen laten kleuren?

Maak dan vandaag nog je afspraak!
prachtige wenkbrauwen

Kies voor wenkbrauwen die bij jou passen

De meeste mensen die bij mij langskomen, vragen naar de behandeling die hen het natuurlijkste resultaat zal opleveren.

Elk van bovenstaande PMU-technieken is erop gericht om een natuurlijke look te garanderen, maar jouw persoonlijke voorkeur bepaalt of ik een subtieler of juist intenser paar wenkbrauwen nastreef.

Ik adviseer je aan de hand van jouw wensen over welke methode het geschiktst is, om vervolgens samen een beslissing te nemen. Een vrijblijvend bezoek brengen aan Scarlett PMU by Cindy? Plan dan meteen nog een afspraak in.